Foto,  Ur vardagen

Bra och bättre

vampyr1 vampyr2 vampyr3 (Fotograferade utan blixt)

Föreställningen igår var jättebra! Allt var så snyggt; hur de använde scenen, ljuset, och kläderna. Alla var sååå duktiga och som vanligt lipade jag när det var över. Vilken kväll!

På vägen hem stannade maken och jag till hos mamma som jag då tyckte verkade vara lite piggare än tidigare på dagen. Nu får vi hoppas att det värsta är över och att hon ska få må bättre för varje dag som går.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.