Alster,  Foto,  Ur vardagen

Full rulle, sol & värme och snart behöver jag vila upp mig

Paket1På väg till jobbet, tjugo i sju i morse, stannade jag till hos mor och blev kvar där hela dagen. Hon är prio ett samtidigt som jag försöker göra annat också…

Så väl hemma i eftermiddags åt jag lite mat, sedan fixade jag i ordning det lilla paketet ovan och snart ska maken och jag cykla bort till Kungsbacka teater för En vampyrberättelse.

Full rulle, sol & värme och snart behöver jag vila upp mig tror jag.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.