Foto,  Ur vardagen

Bra och dåligt

rhodostege

Det pågår både bra och dåliga saker i mitt liv just nu. Bra är bland annat att vi ska gå på makens systerdotters klass föreställning på Aranästeatern ikväll och att jag jobbar på med mina bilder; just nu med ett uppdrag jag fått.

Det dåliga är ju allt det här med mor. Hon kom visserligen hem igår kväll, men i vilket skick…? Ständig oro, jag tänker på henne hela tiden och ingen vet var och hur det här ska sluta.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.