Foto,  Ur vardagen

Hemkomst

lilaIdag är det planerat att mamma ska få komma hem från sjukhuset. Det känns skönt att hon inte ska vara så långt borta som i Varberg längre och jag hoppas verkligen att det inte tillkommer något mer nu utan att hon får tid och möjlighet att återhämta sig ordentligt hemma, i lugn och ro efter de senaste veckornas strapatser.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.