Måndagen i korthet

Hälsade på mor i Varberg och hjälpte henne med lite saker där och i lägenheten i går eftermiddag. Hon är på bättringsvägen men långt ifrån bra. Det är tufft för henne och det är det även för oss runt omkring. Vi oroar oss hela tiden och det finns egentligen ingenting vi kan göra för att hon ska bli och må bättre, så på så sätt är det ju bra att hon är på sjukhus, för är det någon som kan hjälpa henne så är det de som jobbar där.

magnolia
Igår kväll tog sig sonen och hans flickvän hit och det var så mysigt att ha dem här. Tända ljus och kaffe/te höll oss varma och nöjda trots att det regnade och var kyligt ute. Att låna sällskapsspel var huvudsyftet med deras besök och jag packade ner några som jag tror de kan uppskatta innan maken körde dem hem. Ett bra avslut på dagen.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *