Foto,  Ur vardagen

Måndagen i korthet

Hälsade på mor i Varberg och hjälpte henne med lite saker där och i lägenheten i går eftermiddag. Hon är på bättringsvägen men långt ifrån bra. Det är tufft för henne och det är det även för oss runt omkring. Vi oroar oss hela tiden och det finns egentligen ingenting vi kan göra för att hon ska bli och må bättre, så på så sätt är det ju bra att hon är på sjukhus, för är det någon som kan hjälpa henne så är det de som jobbar där.

magnolia
Igår kväll tog sig sonen och hans flickvän hit och det var så mysigt att ha dem här. Tända ljus och kaffe/te höll oss varma och nöjda trots att det regnade och var kyligt ute. Att låna sällskapsspel var huvudsyftet med deras besök och jag packade ner några som jag tror de kan uppskatta innan maken körde dem hem. Ett bra avslut på dagen.

 

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.