Foto,  Ur vardagen

Säsongspremiär


jessvatten
Foto: Lars Rambäck

En riktigt härlig dag fick vi i Göteborg igår. Vi landade först på Botaniska, sen åt vi lunch på Linnégatan och åkte därefter vidare till Liseberg där vi begick säsongspremiär. De hade gjort jättemysigt på barndelen och nu längtar jag efter att få åka dit med några av de mindre i bekantskapskretsen.

liseberg

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.