Foto,  Ur vardagen

Mycket att göra och att hinna med

körsbärsblom1Igår hann jag med att sova ut, att tvätta, att rensa ur och städa skrivbordslådorna, att cykla en runda, att vara ute på stan och fotografera, att gå på cirkus, att hälsa på mor (som nu är något bättre) i Varberg och att redigera massa bilder bland annat. Det var ljuvligt fint väder ute och det gör nästan ont att se hur vackert det är med alla blommor badandes i soljus. Jag älskar den här tiden på året!

Idag tar maken och jag cyklarna till stationen och tåget in till Göteborg. Ser fram emot en sväng i Botaniska trädgården och Slottsskogen bland annat. Det är mycket för en fotograf att göra och att hinna med att dokumentera just nu…

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.