Foto,  Ur vardagen

Spotta i nävarna

torgetVar på välgörande massage igår och cyklade hem efter femtio minuter inte bara med en härligt mjuk kropp utan också med en massa bra tankar i huvudet. På kort tid är det många saker som börjat peka åt samma håll. Folk jag möter och pratar med ramlar ofta in på samma spår och säger samma saker – det kan inte vara en slump. Riktningen har jag själv tagit ut sedan länge, men nu börjar det brinna i knutarna känns det som. Dags att släppa taget om gamla föreställningar, kavla upp ärmarna, spotta i nävarna och ta tag i det som jag har förberett mig för i flera år…?!

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.