Foto,  Träning,  Ur vardagen

Alla rätt

eggLedig fredagsmorgon, himlen är blå, solen skiner, det är redan 10 grader ute och fåglarna kvittrar. Det behövs inte mycket mer än så för att jag ska bli glad och må riktigt bra. Upptill alla dessa ”rätt” doftar det dock dessutom nystädat och fräscht (maken och jag gjorde en insats igår) och några vaser med vackra rosor står utplacerade här och var i vårt hem…

Idag ska jag ut och motionera – det har varit dåligt med det hittills den här veckan. Vet inte om det blir en rejäl cykelrunda, ett pass på Friskis eller om jag ska ge mig ut och springa. Frukosten är dock inmundigad här för en stund sedan och snart börjar det bli dags att bestämma sig. Får se vad det blir.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.