Foto,  Ur vardagen

Sjukhusbesök idag

mussla

Torsdag, Kristi himmelsfärdsdag och vi är lediga, men det går inte att njuta riktigt som jag tänkt och planerat… Mamma var sämre igår när jag var där och hälsade på henne och i natt fick hon åka ambulans till Varberg igen. Maken och jag satt hos henne tills ambulansen kom, sen åkte vi hem och sov. Nu väntar jag på att Bror ska komma och hämta upp mig så vi kan åka ner till sjukhuset och vara hos mamma.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.