Foto,  Ur vardagen

Lyckat

fatEn kollega ska gifta sig den sjätte juni och igår kidnappade vi andra henne efter jobbet och hade en härligt, solig möhippa för henne. Alla hade klarat sig från att försäga sig och hon hade inte misstänkt någonting, så det blev verkligen en total överraskning. Perfekt!

Vi satt ute och njöt av god mat och dryck och hade en underbart skön, trevlig och rolig kväll tillsammans. Lyckat.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.