Foto,  Ur vardagen

Äntligen!

blomhavAllting händer på en gång nu. Alla vårblommor är utslagna samtidigt; snödroppe, tussilago, krokus och vitsippa… Träden börjar skimra i grönt och efter träningen igår kväll var det helt magiskt ute – det var så skönt och jag ville verkligen inte gå in. Någon var ute och klippte gräset och den där doften av nyklippt gräs kändes helt oslagbar – snacka om vårtecken. Äntligen!

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.