Foto,  Ur vardagen

Så efterlängtat

onsalabryggaGod måndagsmorgon, världen! En ny vecka har precis fötts och med lite extra ledighet – halva onsdag, torsdag och fredag – känns det hur enkelt som helst att göra det allra bästa av den. Jag ska vara ute så mycket som det bara är möjligt – cykla, gå, jogga och bara sitta och njuta, för nu har temperaturen äntligen stigit och vindarna är varmare. Så efterlängtat, så härligt och så underbart!

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.