Foto,  Ur vardagen

Hur gullig som helst

tomte1På en sten i närheten av där vi bor brukar någon sätta ut figurer av olika slag. Där har varit grodor, tomtar och troll bland annat. För ett tag sedan slog någon sönder trollet och huset som för tillfället satt fast på stenen; resterna syns överst till höger i första bilden.

tomte2Igår när jag var ute såg jag att det stod en ny tomte vid stenens fot och jag var inte sen att vilja dokumentera detta. Väl framme såg jag att det låg en handskriven lapp i en plastficka under tomten…

tomte3Någon har tydligen fått dåligt samvete eller också har hans/hennes mamma tagit vederbörande i örat och tvingat fram denna ursäkt. Hoppas att personen som sköter om stenen och dess prydnader godtar ursäkten och sätter fast den här nya figuren snart. Jag tycker ursäkten är hur gullig som helst.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.