Hur gullig som helst

tomte1På en sten i närheten av där vi bor brukar någon sätta ut figurer av olika slag. Där har varit grodor, tomtar och troll bland annat. För ett tag sedan slog någon sönder trollet och huset som för tillfället satt fast på stenen; resterna syns överst till höger i första bilden.

tomte2Igår när jag var ute såg jag att det stod en ny tomte vid stenens fot och jag var inte sen att vilja dokumentera detta. Väl framme såg jag att det låg en handskriven lapp i en plastficka under tomten…

tomte3Någon har tydligen fått dåligt samvete eller också har hans/hennes mamma tagit vederbörande i örat och tvingat fram denna ursäkt. Hoppas att personen som sköter om stenen och dess prydnader godtar ursäkten och sätter fast den här nya figuren snart. Jag tycker ursäkten är hur gullig som helst.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *