Kanon & kräk

lördagspyntInledde denna lördagsmorgon med frukost och någon timma senare cyklade jag till Friskis och körde ett kombipass cirkelgym/spinning. Mådde kanon! Kände mig nöjd med mig själv efter passet och planerade att åka in till Göteborg på en fotorunda samt att besöka mor. Men till min stora förvåning blev jag plötsligt illamående och kräktes vid lunchtid, så jag vågade mig inte på något av det.

Jag kom dock iväg på en liten runda med kameran i Kungsbacka  lite senare och det har verkligen hänt grejer ute på sistone vill jag lova. Underbart! Det spirar av grönska, knoppas och blommar överallt och vi har nu ett gäng vackra egenplockade blomsterbuketter och arrangemang utplacerade här och var här hemma. Njuter och mår mycket bättre än förut.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *