Foto,  Inredning,  Träning,  Ur vardagen

Kanon & kräk

lördagspyntInledde denna lördagsmorgon med frukost och någon timma senare cyklade jag till Friskis och körde ett kombipass cirkelgym/spinning. Mådde kanon! Kände mig nöjd med mig själv efter passet och planerade att åka in till Göteborg på en fotorunda samt att besöka mor. Men till min stora förvåning blev jag plötsligt illamående och kräktes vid lunchtid, så jag vågade mig inte på något av det.

Jag kom dock iväg på en liten runda med kameran i Kungsbacka  lite senare och det har verkligen hänt grejer ute på sistone vill jag lova. Underbart! Det spirar av grönska, knoppas och blommar överallt och vi har nu ett gäng vackra egenplockade blomsterbuketter och arrangemang utplacerade här och var här hemma. Njuter och mår mycket bättre än förut.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.