Foto,  Ur vardagen

Jag längtar…

tulpanWhoopie doopie do – det är fredag idag, himlen är blå och solen skiner. 🙂 Temperaturen ligger runt nollan och jag har nyss varit nere och satt på kupévärmaren i bilen så att jag ska slippa skrapa rutorna. Det är för kallt att cykla nu på morgonen känner jag, men det blir nog skönt på dagen för det blåser inte alls så mycket som det gjort de senaste dagarna. Härligt!

Har en intervju för Friskis medlemsblad inplanerad på söndag men annars är helgen helt ledig för min del och jag hoppas kunna ge mig ut och fota en del. Jag längtar…

 

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.