Foto,  Ur vardagen

Jag har varit ute och cyklat…

cykel

Ja, bland annat har jag varit det den senaste veckan (maken och jag har nämligen köpt oss varsin ny cykel) men det är mycket mer som har hänt – därav denna bloggtystnad.

Mamma kördes i ambulans och blev inlagd på Varbergs sjukhus förra torsdagen och först i tisdags fick hon komma hem igen. Det blev en hel del turer dit ner för mig och Bror innan hon väl kom hem. Nu är den värsta faran över som tur är, men hon är inte helt återställd ännu…

Jag återgår dock härmed till mitt dagliga bloggande, men för nu får detta lilla livstecken från mig vara nog. Det är strax dags för veckans avsnitt av Let’s dance.

 

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.