Foto,  Ur vardagen

Hjälpa till runtomkring

torsdag

Solen är på väg upp, himlen ljusblå. Nyheterna började precis på TV:n och det är torsdag. Det blir nog en strålande vacker dag idag. Härligt! Ikväll ska maken på IFK-match och själv har jag planer på att motionera, plugga och fotografera. Eventuellt blir det ett besök hos mor också – där står det fortfarande riktigt illa till efter revbensincidenten… Stackare. Det värsta är att det inte finns något man kan göra när någon har så ont. Bara finnas där och hjälpa till runtomkring.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.