Någon som är på?

worryless

Det händer inte så mycket i mitt liv just nu; äter, jobbar, tränar, sover… Kursen i Grafisk Illustration har jag ju påbörjat förstås och det är roligt att lära nytt, men jag önskar att det hände lite mer. Har ingen fest, teaterföreställning, musikal eller fars inbokad, ingen hotellvistelse, ingen spadag – ingenting… Behöver tips och gärna sällskap, någon som är på?

Om skapica

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com
Det här inlägget postades i Foto, Ur vardagen. Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Någon som är på?

 1. Mica skriver:

  Vi är på. Det skulle vara jättekul 🙂

 2. AMC skriver:

  Jag är på:)
  När vi träffas nästa gång ser vi till att boka in något.

 3. Eva Nygander skriver:

  Ska på Käk & Kök på fredag kl 19.30 där tre bra coverband från Kungsbacka spelar. För 175:- blir det tacobuffé, ett glas vin/cider/öl och musik med dansmöjligheter hela natten. Kom dit vet já!
  Kram
  Eva

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *