Gott fotoväder

rosablommorBlev ingen joggingrunda igår. Vädret var inte så fint som det varit i helgen utan lite småduggigt och grått. Istället körde jag ett härlig, svettigt och roligt kombipass cirkelgym/indoor walking på Friskis. Det funkar det också, men jag längtar verkligen ut nu…

Fotomässigt behöver och vill jag också komma ut snart. Jag har haft ett antal bilder på lager men nu börjar de tryta och framförallt när det gäller bilderna till fotoutmaningen 365 foton. Hoppas det kommer lite gott fotoväder inom kort.

Om skapica

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com
Det här inlägget postades i Foto, Träning, Ur vardagen. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.