Foto,  Ur vardagen

Välkommen hit

eachmoment

Vi har haft en helt underbar helg i Eksjö hos våra kära vänner där. Vädret har varit kanon precis som här hemma och allt har varit helt perfekt. Nu åter till vardagen med jobb och allt vad det innebär men det blir nog en bra dag det här också. Efter jobbet ska jag motionera på ett eller annat sätt. Blir förmodligen en joggingrunda, för vem vill träna inne när det är så härligt ute? Jag älskar att våren äntligen kommit – välkommen hit!

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.