Foto,  Ur vardagen

Viktiga människor

theworldDet finns en hel del människor här i världen som jag bryr mig väldigt mycket om och det finns en del som bryr sig om mig också. De människorna betyder hela världen för mig, jag skulle inte vilja vara utan dem och jag är så tacksam för att de finns i mitt liv – familj, släkt och vänner.

Igår fick jag besök på jobbet av en av dem – fru M. Hon hade med sig tulpaner och lite presenter till mig och jag blev jätteglad och överraskad. En dag ”sent” om man tänker på inlägget jag skrev häromdagen, men det spelar mindre roll – då fick jag ju två riktiga jag mår bra som fan-dagar istället för en. (-; Vi bokade in en dejt nästa vecka och den ser jag fram emot nu.

Några andra för mig viktiga människor ska jag få träffa i helgen (berättar mer om det sen) och så har vi ju maken och sonen så klart som alltid finns med i mina tankar och gör mig varm i kroppen.

Just nu tänker jag dock extra och speciellt mycket på två utav dessa viktiga människor i min närhet som har det jobbigt. En ung kvinna som drabbats av ortorexi och så min kära mor som förmodligen nyst sönder (minst) ett revben och har väldiga smärtor… Extra styrkekramar till er utdelas härifrån denna vackra fredagsmorgon och alla ni andra får också en kram – bara för att ni finns! Tack för det.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.