365 foton 2013,  Foto,  Träning

Stolt över mig själv

vitablommor

Gjorde årets bästa joggingrunda hittills i år igår. Jag har precis kommit igång igen efter ett litet uppehåll i vinter så det är ju bra. Och faktiskt, när jag tittar på resultatet från en lika lång runda jag gjorde i oktober gick det tre minuter snabbare igår än då.  Jag tävlar hela tiden mot mig själv, sätter nya ”rekord” och är så stolt över mig själv! Känns helt fantastiskt bra och det ser ut att kunna bli ett riktigt fint löpår för min del.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.