Överraskningar och mirakler

bukett2

Idag är allting möjligt. Precis som alla andra dagar. Men jag har en speciell känsla i kroppen idag som gör att det känns som att något riktigt bra kommer att hända. Undrar vad det kan vara…? Jag är hur som helst redo för överraskningar och mirakler. Bring it on! 🙂

Om skapica

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com
Det här inlägget postades i Foto, Ur vardagen. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Överraskningar och mirakler

  1. Lars skriver:

    Vad underbart att börja dagen med en sådan underbarkänsla pözzz

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *