Foto,  Ur vardagen

Små segrar

smasegrarIgår belönade jag mig själv för en femprocentig viktnedgång som jag lyckats uppnå den senaste tiden. Det blev en ny tröja och två scarfar. Och i morse kom jag i ett par jeans som jag inte haft på flera år. Känns stort. Som en seger. Och jag har flera segrar att vinna framöver så jag hänger i och ser med glädje fram emot nästa framgång.

Instagram
 För dig som följer mig på Instagram och undrar vad min blå hand igår var för något kan jag berätta att jag undrade lika mycket själv. Helt plötsligt igår morse såg det ut som jag varit i kontakt med något stöldlarm på kläder, eller rånat en bank, alternativt gått en match mot en bläckpenna eller en gammal stencilapparat. Alldeles lila blev jag i handen. Det är ett brustet blodkärl och inget att oroa sig för enligt läkaren som jag besökte efter jobbet igår.
Så vet vi det. Känns ju tryggt. 🙂

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

2 kommentarer

  • Dilgeet

    Grattis! Vad roligt. Om jag är sötsugen brukar jag göra bananplättar. 1 ägg, 1 mosad banan, några matskedar kvar och ca 1 msk mjöl. Blanda ihop allt och stek på låg värme ganska läge. Servera med bär. Mums! 🙂 Jag siktar också på viktnedgång inför sommaren.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.