Foto,  Ur vardagen

Då och nu

oneyearago

Den här söndagskvällen ser inte ut som ovan. Bilden är tagen i Vallda förra året den 15 april då jag var ute på en fotorunda. Då kunde man se hyacinter i de jättestora krukorna utanför biblioteket, krokusen stod i full blom och det var härligt ute. Tror vi suttit ute ett antal kvällar redan då. Men det var som sagt då. Inte nu. Brrr…

Men vädret såg ganska bra ut här i förmiddags så när vi pratade med sonen om att han skulle komma hit på middag blev maken toksugen på att begå grillpremiär, vilket han också gjorde för en stund sen. Mmmm, det var gott, men jag är glad att jag slapp stå ute och frysa.

Hoppas dock att det stämmer att det ska bli upp emot 13 grader imorgon – nu vill jag verkligen ha vååår! Längtar galet mycket efter lite varmare väder.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.