Då och nu

oneyearago

Den här söndagskvällen ser inte ut som ovan. Bilden är tagen i Vallda förra året den 15 april då jag var ute på en fotorunda. Då kunde man se hyacinter i de jättestora krukorna utanför biblioteket, krokusen stod i full blom och det var härligt ute. Tror vi suttit ute ett antal kvällar redan då. Men det var som sagt då. Inte nu. Brrr…

Men vädret såg ganska bra ut här i förmiddags så när vi pratade med sonen om att han skulle komma hit på middag blev maken toksugen på att begå grillpremiär, vilket han också gjorde för en stund sen. Mmmm, det var gott, men jag är glad att jag slapp stå ute och frysa.

Hoppas dock att det stämmer att det ska bli upp emot 13 grader imorgon – nu vill jag verkligen ha vååår! Längtar galet mycket efter lite varmare väder.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *