När maken är ur huset äter frugan vad hon vill…

sushi2sushi1Det har varit en lång dag idag känns det som. Har hunnit med en del. Inledde med ett kombipass cirkelgym/spinning på Friskis kvart i nio till kvart över tio i morse. Hem och tog hand om massa stryktvätt. Gjorde mig i ordning och gav mig ut på stan för att uträtta några ärenden. Bland annat köpte jag blommor, en flaska vin och en åttabitars vegetarisk sushi. Därefter åkte jag och hälsade på mor en liten stund, körde så maken som skulle på En öl & Whiskymässa i Göteborg till pendeln och efter det åkte jag hem och tog tag i redigeringen av Tölö-bilderna som jag fotade i torsdags.

Medan jag satt här och grejade med bilderna drog molnen bort och solen kikade fram så jag snörade på mig promenadskorna och gav mig ut på en femkilometers fotopromenad efter inmundigandet av den goda maten.  Det var underbart skönt. Ah, äntligen är våren på väg…

snodroppar

2 kommentarer till ”När maken är ur huset äter frugan vad hon vill…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *