Foto,  Träning,  Ur vardagen

När maken är ur huset äter frugan vad hon vill…

sushi2sushi1Det har varit en lång dag idag känns det som. Har hunnit med en del. Inledde med ett kombipass cirkelgym/spinning på Friskis kvart i nio till kvart över tio i morse. Hem och tog hand om massa stryktvätt. Gjorde mig i ordning och gav mig ut på stan för att uträtta några ärenden. Bland annat köpte jag blommor, en flaska vin och en åttabitars vegetarisk sushi. Därefter åkte jag och hälsade på mor en liten stund, körde så maken som skulle på En öl & Whiskymässa i Göteborg till pendeln och efter det åkte jag hem och tog tag i redigeringen av Tölö-bilderna som jag fotade i torsdags.

Medan jag satt här och grejade med bilderna drog molnen bort och solen kikade fram så jag snörade på mig promenadskorna och gav mig ut på en femkilometers fotopromenad efter inmundigandet av den goda maten.  Det var underbart skönt. Ah, äntligen är våren på väg…

snodroppar

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.