Foto,  Ur vardagen

Jag vet vad jag ska göra i helgen

greatgoodRegnig morgon här i Kungsbacka idag, men det gör absolut ingenting. Det är ganska mysigt, tycker jag. Och senare i helgen ska det ju bli fint, riktigt fint väder. Det känns bra.

Fotograferingen igår kväll kändes också bra. Det var många killar, men det gick ganska snabbt. En efter en avlöste de varann på stolen som ställts fram åt dem och när alla enskilda bilder var tagna och det blev dags för gruppfoto ställde och satte de sig snabbt på plats och det var bara till att knäppa av. Två truppers bilder väntar nu på lite lätt redigering och jag vet vad jag ska göra i helgen förutom att vara ledig om man säger så. 😉

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.