Foto,  Träning,  Ur vardagen

Hej då, åttioåringen!

amazing

Torsdag morgon och nu är våren på väg på riktigt. Det är en plusgrad här nu och bättre ska det bli framöver. Men först en del välbehövligt regn, sägs det. Fast det har inte börjat regna än…

Igår var jag på ett spinningpass och trampade ur det sista av träningsvärken som jag fick efter söndagens FLEX-pass. Herrejösses, jag har känt mig som en åttioåring i kroppen halva veckan! Men nu är det som sagt över för den här gången. Vinkevink och hej då, åttioåringen! Jag ska definitivt försöka boka det passet på söndag igen!

Idag blir det dock vilodag från träning. Jag ska fotografera Tölös herrlag och U-trupp. Det ska bli roligt och jag är glad att jag får lite fotouppdrag så här då och då från familj, vänner och bekanta. Jag undrar vilka uppdrag som ligger framför mig och väntar på mig i vår/sommar..? Hoppas det dyker upp något kul och att jag får chans att besöka många trevliga platser där jag kan få gå loss med kameran fullständigt.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.