Ska bli härligt

makemesmile

Det finns faktiskt väldigt många saker som får mig att le; söta små barn, hundvalpar, familjen och härliga vänner, trevliga möten, roliga TV-program och träning exempelvis.

Och idag är det äntligen dags för träning igen. Jag hade sådan träningsvärk i benen igår att jag inte kunde förmå min kropp till att ta mig till Friskis eller ut i motionsspåret. Men i eftermiddag ser jag fram emot ett svettigt spinningpass. Det ska bli härligt.

Om skapica

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com
Det här inlägget postades i Foto, Träning, Ur vardagen. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *