Träning

Träningsvärk

rosbokeh
Börjar den här veckan med en grym träningsvärk. Ajaj… Jag testade ett flex-jympapass igår och det gjorde nytta vill jag lova. Jag kände det redan under passet – att jag rörde på delar av kroppen som jag inte brukar och att jag är väldigt stel i kroppen – så det vill jag gärna gå på fler gånger. Riktigt bra träning även om jag tycker att ösiga pass är roligare. Flex, core och yoga borde jag ägna lite mer tid åt. Ska försöka få in det i mitt träningsschema lite oftare.

Ikväll har jag planerat in ett kombipass cirkelgym/indoor walking. Det ska bli kul! 🙂

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.