Foto,  Ur vardagen

Höjdarfirande

happybday sweets guests cake presents boyz blow18-årsfesten igår med amerikanskt tema var hur bra som helst. Allt var så fint, genomtänkt, gott och trevligt. American barbecue, Oreo cookies, root beer, donuts, cupcakes, peanut butter and chocolate cake, röda och blå ballonger, amerikanska flaggor, macaroni and cheese, amerikanskt öl – you name it.  Kanon! Ett riktigt höjdarfirande.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.