Foto,  Ur vardagen

18-årsfest

evelina

Bild från syskonfotograferingen på Tjolöholm som vi gjorde i augusti 2012.

Idag ska vi på makens systerdotters 18-årsfest. Tänk vad tiden går fort. Jag minns när hon och sonen var små och röjde runt, lekte, bråkade, skyllde på varann, skrattade, fnissade och likt syskon hyste någon slags hatkärlek till varandra. Nu är de vuxna båda två…

Men först ska jag unna mig en dag på stan; gå in och ut ur affärer, prova skor och kläder och förhoppningsvis hittar jag något att shoppa. Njuta av solen ska jag göra däremellan och bara titta på folk och fina saker. Mmm, härligt!

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.