Foto,  Ur vardagen

Härlig dag

trevlighelgFREDAG! Fredag. Freeedag… Smaka på ordet – mmm. Jag inleder denna veckas sista arbetsdag med att jobba hemifrån en stund. Nya bilder som jag tog igår på nya kolleger ska fixas till och läggas in på hemsidan och så ska jag välja ut och fixa till bilder till ett reportage. En härlig start på en till synes härlig dag.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.