Foto,  Ur vardagen

Tempo!

havskollageRedaktionsmöte på Friskis igår. Alltid lika kul. Nästa nummer av Medlemsbladet är alltså på gång och jag har nu en text att skriva samt ett träningspass kvar att testa och utvärdera, sen är mina delar klara. Passet jag ska testa är på söndag eftermiddag så efter det blir det till att snabbt skriva ner svaren på testfrågorna och få iväg dem till redaktionen. Tempo, tempo!

Något vidare tempo är det dock inte på vårens framfart här på västkusten. Guuud, vad den segar!

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.