Foto,  Ur vardagen

Kolsvart

falling

Efter många dagars ledighet ramlar vi rakt in i vardagen och faktiskt bokstavligt talat också rakt in i mörkret igen för oj, det var verkligen kolsvart när klockan ringde i morse och mörkret har inte riktigt släppt taget än. Den där timman gör sannerligen skillnad. Men som jag brukar säga: sommartid passar min kropp bättre än vintertid. Den har liksom förberett sig för det här länge och vaknat runt fyrasnåret i flera veckor, men nu i morse sov jag ända till klockan ringde. Härligt, härligt. Jag tycker vi behåller sommartiden året runt.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.