Foto,  Ur vardagen

Lyxig måndag

splendidHärligt med en extra ledig, solig och lyxig måndag… Undrar vad man ska fylla den här dagen med? Igår gick jag runt och fotograferade i flera timmar i Göteborg. Från Liseberg till Ullevi, vidare till Trädgårdsföreningen, Bältesspännarparken, Kungsportsplatsen, Gustav Adolfs torg, bort till Kronhuset, vidare till Packhuskajen och sen till Kungsgatan, Avenyn, Heden och tillbaka till Lisebergsstationen där jag tog pendeln hem. Det var riktigt härligt. Blir nog åtminstone en sväng runt här i Kungsbacka med kameran idag också. Kanske är lite tidigt att leta efter vårtecken, men jag vill så gärna…

fjärderknopp

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.