Foto,  Mat & bakning,  Ur vardagen

Påskafton

Det var vårigt och fint uppdukat hos svägerskan och svågern igår…
höna
dukning2 dukning1Det fanns gott om mat och den var mycket god. Mmm…

mat3
dukning3 mat2Alla var på bra humör och stämningen på topp.

gäster
Mitt trasiga öga och jag hade det bra…

öga

…och Signe var där.

signe
Och tårtan jag bakat fick uppskattning. På kvällskvisten fick den åka med till Varberg där den förhoppningsvis glädjer vår snälle och trevlige chaufför även idag… Och vill du baka den kommer receptet här:

påsktårta

Summa summarum: en kanonkväll!

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.