Foto,  Ur vardagen

Påsken har börjat

påsk1Att ha sonen här igår var som väntat mysigt. Jag som inte är så förtjust i våra svenska mattraditioner vare sig kring jul, påsk eller midsommar (same shit different holiday) är så glad att maken bjuder sonen på sill, lax, ägghalvor med räkor, Janssons, köttbullar och prinskorvar m.m. Själv intog jag en härlig åttabitars vegetarisk sushi…

sushiIdag ser dagen ut som följer: baka, baka liten kaka, ut och jogga en sväng, fota lite och sedan blir det påskfirande hos makens syster med familj.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.