Lycka

bestpartI kväll kommer finaste sonen i världen hit och äter påskmiddag med oss. Lycka! 🙂

Om skapica

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com
Det här inlägget postades i Foto, Ur vardagen. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Lycka

  1. Ann skriver:

    Glad Påsk! Hoppas att det kommer några fina påskfoton i bloggen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *