Foto,  Träning,  Ur vardagen

Belöning

lovelifeTyvärr blev promenaden med fru M inställd igår. Så blir det ibland, saker kommer emellan och det kör ihop sig. Men jag fick motionerat en sväng i alla fall. Det var skönt efter irritationen i bh-affären att komma ut och jogga några kilometer. Känna att kroppen minns hur man gör när man joggar och känna solen i ansiktet som belöning efter sista uppförsbacken i skogen.

På tal om belöning… Idag slutar vi tolv på kontoret och fyra och en halv dagars ledighet ligger och väntar bakom tolvslaget. Wee-hoo! Jag älskar livet – mycket!

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.