Foto,  Ur vardagen

Promenaddejt

marvellousVi har begåvats med mycket vackert (men kyligt) vårväder här på sistone. Helt magiskt. Blir glad i hela kroppen! Hoppas det räcker och dröjer sig kvar över långledigheten här i påsk också. Får dock gärna bli en liten aning varmare om man får önska sig något mer, men annars är det bra som det är… Tack för solen.

I eftermiddag/kväll har  fru M och jag en promenaddejt. Det ska bli skönt att komma ut och röra på sig lite och roligt att träffa henne.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.