Foto,  Musik

Jag får liksom ingen ordning på mitt liv

förståndHade ingen relation alls till Lars Winnerbäck för ett par år sedan, men jag upptäcker fler och fler bra låtar av och med honom. Ett exempel är den här låten som jag är lite extra kär i just nu… Favoritraden text- och rytmmässigt är ”om nätterna har jag förskingrat så mycket förstånd”. Mmmm, snyggt, Lasse!

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.