Ur vardagen

En jävligt jobbig kund!

shaper
Idag efter jobbet åkte jag och skulle inhandla lite nya tränings- och underkläder. Jag förundras över att träningströjor för dam är gjorda så att alla som inte är trådsmala och/eller redan supervältränade ser ut som bubbliga Michelingubbar eller tunnor. Det är inte rättvist!

Jag vill känna mig bekväm när jag går och tränar och inte vara den som  får folk att tappa fokus på grund av att de inte kan låta bli att räkna mina valkar. Jag vill gärna ha något figursydda tröjor, men fan inte tokslimmade och så gott som helt utan ärm. Har kollat i flera butiker på sistone och eventuellt fick jag med mig EN tröja hem idag som kan tänkas funka… Hoppas hoppas.

Efter sportaffären slöt maken upp och vi gick vidare till Change-butiken. Har aldrig handlat där förut men var förväntansfull inför den fantastiska experthjälp jag trodde att jag skulle få där.

Jag har hittat en bh-modell på Triumph som jag trivs bra med och alltid köper, men jag tänkte förnya mig och eventuellt byta butik. Ibland vill man ju ha lite omväxling, och storbystad som jag är ingår tyvärr inte t ex HM:s bh-sortiment i det jag kan eller vill ha…

Väl i butiken förklarade jag att jag aldrig handlat där förut och att jag ville ha en stadig och bra bh – med ”plats för allt”. Jag var som en vandrande köpsignal – det stod ”sälj till mig” i hela pannan… Fick prova tre-fyra stycken men när jag sa att de inte kändes riktigt bra jämfört med den jag hade på mig när jag kom frågade expediten suckande, nästan spydigt och lite uppgivet:
– Jaaa, vad tycker du att vi ska göra då?
Då kände jag mig som en jävligt jobbig kund och jag kunde inte komma därifrån fort nog.
Mitt svar på frågan löd:
– Ja, jag får väl gå till den butiken jag brukar gå och köpa min vanliga bh.
– Ja, svarade hon då.

Fan, vad sur jag blev! Sätter ALDRIG mer min fot i den butiken!

När vi var på väg ut sa expediten lite käckt:
– Men ni är välkomna tillbaka en annan gång.
– Skulle inte tro det, väste jag syrligt mest för mig själv.
Maken tittade förvånat på mig och kommenterade mitt oartiga svar när vi gick. Han hade förstås inte hört dialogen i provrummet…

Innan vi åkte hem gick jag en trappa upp, plockade ner min vanliga bh från kroken på väggen, betalade och lämnade köpcentret som en nöjd kund! Tack Triumph!

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.