Undrar när jag ska börja uppskatta det?

roselightTräning igår: cirkelgym/indoor walking
Träning ikväll: cirkelgym/spinning
Aktiv vila i morgon: rask långpromenad
Vad det blir resten av veckan har jag inte bestämt än…

Det är i alla fall skönt att ha hittat tillbaka till cirkelgym, för det är verkligen en rolig träningsform att varva med indoor och spinning och jag har saknat det. Man får både styrka och kondition på samma gång och i och med att det är gruppträning och snabba byten mellan stationerna är det en träningsform som passar mig väldigt bra. Vanliga gymmet är absolut inte min grej,  jag tycker det är tråkigt att gå där uppe själv. Köra ett par set och reps, vila, dricka vatten, titta på folk. Köra några set, vila, dricka vatten, titta… Undrar när jag ska börja uppskatta det?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *