Foto,  Träning,  Ur vardagen

Undrar när jag ska börja uppskatta det?

roselightTräning igår: cirkelgym/indoor walking
Träning ikväll: cirkelgym/spinning
Aktiv vila i morgon: rask långpromenad
Vad det blir resten av veckan har jag inte bestämt än…

Det är i alla fall skönt att ha hittat tillbaka till cirkelgym, för det är verkligen en rolig träningsform att varva med indoor och spinning och jag har saknat det. Man får både styrka och kondition på samma gång och i och med att det är gruppträning och snabba byten mellan stationerna är det en träningsform som passar mig väldigt bra. Vanliga gymmet är absolut inte min grej,  jag tycker det är tråkigt att gå där uppe själv. Köra ett par set och reps, vila, dricka vatten, titta på folk. Köra några set, vila, dricka vatten, titta… Undrar när jag ska börja uppskatta det?

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.