Foto,  Ur vardagen

Nån dag

someday

…men måndag är en av veckans dagar, och där är vi nu; måndag morgon och en hel arbetsvecka ligger framför oss. Nja, det är inte riktigt sant förstås, det är ju påskvecka vilket för min och många andras del betyder: måndag – jobb, tisdag – jobb, onsdag – jobb, torsdag – jobb (halvdag) och fredag – ledig! Sen kommer måndagsledighet (annandag påsk) som lite bonus på det efter helgen. Härligt. Jag älskar att styra över min egen tid – då kan jag göra allt det där som jag säger att jag ska göra ”nån dag”, vilket mycket riktigt inte är någon av veckans dagar…

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.