Foto,  Ur vardagen

En riktig bara vara-dag

beautifuldayJag är uppe tidigt som vanligt och det känns bra. Det blir nog en fin dag idag utan massa måsten; en riktig bara vara-dag. Tror det blir en del fotografering för min del idag, en motionsrunda av något slag och ett besök hos mor…

Nu så här på morgonkvisten har jag anmält mig till två högskolekurser. Känns förbannat bra! Håll tummarna för att jag blir antagen.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.