Foto,  Träning,  Ur vardagen

Precis vad jag vill!

supersaturdayBörjar dagen med en härlig frukost bestående av två knäckemackor med rökt skinka och ost, ett päron och en kopp kaffe. Ute visar termometern att det är tolv minusgrader, himlen är ljusblå och solen skiner. Halv tio är jag inbokad på ett indoor walking-pass på Friskis och innan dess stoppar jag hörlurarna i öronen, trycker igång ljudboken – Marianne Cederwalls Stormsvala – och påbörjar helgstädningen som jag får fortsätta med efter träningen. SEN är jag ledig och fri att göra precis vad jag vill! Wee-oh!

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.