Foto,  Ur vardagen

Så duktiga!

snöstorm1snöstorm2snöstorm3Vilken föreställning vi bjöds på igår kväll – wow! Bra musik, fin sång, snygg koreografi, bra manus, intressanta och roliga karaktärer, spännande story och superduktiga ungdomar. Kanon helt enkelt och vi är så glada att vi fick chansen att gå på den här musikalen, maken och jag. Tack NS10 för allt och lycka till med de tre återstående föreställningarna idag!

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.