Foto,  Ur vardagen

Musikalkväll

paljettros

Vårdagjämning idag – så himla underbart. Nu blir det alltså mer ljus än mörker framöver och man kan ju få glädjefnatt för mindre. Vilken härlig känsla! Woo-hoo!

Och i eftermiddag ska jag till frissan och fräscha till luggen innan vi hoppar in i bilen och beger oss till Partille och Porthällagymnasiet för att gå på musikal. Makens kusin är med i uppsättningen och det ska bli väldigt roligt att få se och höra henne och hennes klasskamrater ikväll.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.